Retourneren van een Artikel

Bij Klik-Vloer.com altijd 14 dagen op zicht (downloaden in PDF)

U kunt alle artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Bij Klik-Vloer.com heb je voor je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, tenzij anders vermeld.

Mocht u een artikel ontvangen dat door transport beschadigd is dan kunt u contact met ons op te nemen om dit te melden.

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn retourneren. De zichttermijn gaat in op de dag na aflevering.

Klik-Vloer.com hanteert regels voor retourneren. Mocht je de bestelling willen retourneren dan verzoeken we je om het volgende in acht te nemen:

- Zorgt dat de retour binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt gemeld. Graag ontvangen we hiervan een bericht per e-mail info@Klik-Vloer.com
- Na het melden van uw retourzending heeft u 14 dagen de tijd om er voor de zorgen dat het pakket bij ons retour komt.
- Voeg een volledig ingevuld retour formulier bij uw retourzending (downloaden via de site) of het europese modelformulier voor herroeping.
- Verstuur uw retour in liefst in een omdoos of extra verpakking zodat het artikel niet beschadigt of breekt. Bij het retoursturen van een beschadigt artikel is een complete restitutie niet mogelijk.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

- Voeg een ingevuld retour formulier bij je retour.
- Stuur je meer dan n pakje terug en heb je maar n retourbon, voeg dan bij de andere pakjes een briefje met daarop je naam, adres en klantnummer.

Let op! Wanneer een bestelling ongefrankeerd retour wordt gezonden zullen wij de verzendkosten in mindering brengen van het eventueel te restitueren bedrag.

Voor meer informatie verwijzen we je naar onzealgemene voorwaarden.

Retouren via TNT Business point

Je kunt de meeste artikelen (maximaal 30 kg, 150 liter en/of 80 cm) zelf afgeven bij een TNT Business point. Je vindt TNT Business point bij jou in de buurt. Je ontvangt bij het TNT Business point een retourbewijs met daarop een nummer (bewaar dit goed)

Wil je je pakket naar TNT Business point brengen? Je hoeft dan van tevoren geen afspraak te maken. Kijk hier voor de TNT Business point bij jou in de buurt. Wij adviseren u bij afgifte van het pakket op het postkantoor een bewijs van verzending te vragen.

Voor een snellere afhandeling van uw retour vragen wij u voor volgende punten zorg te dragen:

  • het artikel in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd te retourneren;
  • alle labels en kaartjes aan het artikel laten zitten mist deze het beoordelen van het producten niet belemmeren;
  • verpak het product in een doos of enveloppe om de indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking om het product te beschermen;
  • vermeld duidelijk het adres van de onze klantenservice;
  • voeg voor een snelle afhandeling van uw klacht en ter verduidelijking van uw klacht een retourformulier in;
  • vraag bij afgifte van uw pakket bij het postkantoor om een bewijs hiervan.

Goed !Fout !

Zelf terugbrengen

Als extra service bieden wij je ook de mogelijkheid om artikelen die je in de Shop Online bij Car Fantasy hebt gekocht in de winkel in Elst te ruilen of te retourneren. In de winkel kun je iets ruilen voor een ander artikel. Wij vragen u de leveringsbon/factuur mee te nemen als je een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren.

Volgens specificaties of naar wens van de klant vervaardigt artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Let op!Heb je een verkeerd artikel ontvangen, heb je een klacht over een artikel of wil je je geld terug? Dan kun je de artikelen terugsturen naar onze Retourservice.

Onze openingstijden van de Winkel:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:00 - 12:30 en 13:00 - 17:30
Woensdag: 9:00 - 12:30 en 13:00 - 17:30
Donderdag: 9:00 - 12:30 en 13:00 - 17:30
Vrijdag: 9:00 - 12:30 en 13:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:30
Zondag: Gesloten

Verkeerd artikel ontvangen

Controleer of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan kunt u het binnen 2 maanden na ontvangst kosteloos retour sturen. Om te achterhalen waarom u een ander artikel heeft ontvangen, is het belangrijk dat u op de achterkant van de factuur aangeeft wat de reden van retour is en wat het verschil is tussen de twee artikelen. Vermeld hierbij duidelijk het artikel nummer op de verpakking en stuur het artikel kosteloos naar:

Klik-Vloer.com Retouren
Archimedesweg 8
6662 PS Elst (GLD)

Garantie voorwaarden
Car Fantasy staat garant voor een goede werking van de door haar geleverde producten gedurende de garantietermijn. Bij alle producten wordt de wettelijke garantie termijn gehanteerd. Indien zich tijdens de garantietermijn een defect aan het product mocht voordoen (als gevolg van fabricage- of materiaalfouten), zal deze kosteloos worden gerepareerd of worden vervangen.
Bij een garantie geval kan het product kosteloos worden retour gestuurd. Wanneer u vooraf contact opneemt met n van onze medewerkers dan ontvangt u van ons een antwoordnummer waarmee het product retour gezonden kan worden.

Om uw garantie zo snel mogelijk te kunnen afhandelen vragen wij u een kopie aankoop nota mee te sturen en een volledig ingevuld retourformulier .

De garantie is niet geldig indien het defect is veroorzaakt door een schok of val, misbruik, zand, stof, vuil, vocht of corrosie, lekkende batterijen, verkeerde behandeling, reparaties door onbevoegden of defecten veroorzaakt door het niet opvolgen van de onderhoud- en veiligheidsvoorschriften zoals vermeld in de gebruikershandleiding.

Verwerking van uw klacht

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u hierover per mail een bericht naar het bij ons bekende e-mail adres.
U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht per mail een bericht over het verloop van uw ingediende klacht.

Terug betaling van het aankoopbedrag

Na retourzending wordt het volledige aankoopbedrag en mogelijke kosten van het heenzenden, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, retour gestort op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

Opmerkingen:

* Het retourformulier is een aanvulling en geen uitsluiting van de u wettelijk toekomende rechten.
* De bovengenoemde garantie geldt naast de wettelijke rechten.


Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hier vind u uw retourformulier: (downloaden in PDF)

Laatst bekeken